Crowdfunding Amy Pieters: Champion of hearts

Crowdfunding Amy Pieters: Champion of hearts

25/06/2022

Amy Pieters is in december ongelukkig ten val gekomen tijdens een trainingsrit op de fiets met de nationale selectie in Spanje. Zij heeft hierbij zwaar hersenletsel opgelopen en is in coma geraakt. In Spanje is direct een levensreddende operatie uitgevoerd. De eerste weken waren erg spannend en zwaar voor haar en haar naasten.

Inmiddels zijn wij een aantal maanden verder en is Amy bij bewustzijn gekomen. Het verdere verloop van haar herstel is nog onzeker. Er wordt hard gewerkt aan haar revalidatie. Amy kan op dit moment nog niet praten, ook heeft zij nog uitval aan de rechterzijde van haar lichaam waardoor het herstel zwaar en moeizaam is. 

Hoe zwaar de behandelingen zijn, en hoe moeilijk zij het nu heeft, Amy leeft volgens haar eigen motto #smile to enjoy, en lacht het leven weer toe.

Het is vooralsnog niet te voorspellen hoe lang haar herstel zal duren, of hoever zij kan geraken. Wat wij wel weten is dat Amy een sportvrouw in hart en nieren is. Zij is strijdbaar, positief en geeft nooit op. Zij heeft zich altijd volledig ingezet en keihard gewerkt om haar doelen te behalen. Zowel individueel als in teamverband. Haar inspanning en strijd dient nu een veel groter doel, en zij kan dit niet alleen. 

Behandelingen die Amy kan ondergaan, in zowel binnen -als buitenland, worden niet allemaal vergoed. Aanpassingen en hulpmiddelen zijn erg duur.

Toch willen wij, met hulp van u, Amy zoveel mogelijk kansen bieden om het maximale uit haarzelf te halen. 

Voor Amy is er een fonds opgericht zodat zij mede door uw donaties hopelijk gebruik kan maken van alle kansen die er voor haar mogelijk zijn. Alle donaties komen volledig ten goede aan het herstel van en door Amy. Voor meer informatie en donaties verwijzen we u naar de site: www.amypieters.nl

Steun Amy Pieters revalidatie

Help Amy door haar zoveel mogelijk kansen te bieden om het maximale uit haarzelf te halen. Alle donaties komen volledig ten goede aan het herstel van Amy. 

Lees ook

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×