Contractverlenging voor Fisher-Black

##contractverlenging

Contractverlenging voor Fisher-Black

##contractverlenging

Niamh Fisher-Black verlengt contract bij Team SD Worx tot eind 2024!

26/12/2021

Team SD Worx heeft het contract met Niamh Fisher-Black verlengd tot eind 2024. Daarmee heeft de ploeg een van de grootste talenten uit het vrouwenpeloton voor de komende drie seizoenen weten vast te leggen. De 21-jarige Nieuw-Zeelandse won in 2021, haar debuutjaar in de kleuren van Team SD Worx, het jongerenklassement in de WorldTour.

“Ik heb het in mijn eerste jaar bij Team SD Worx goed naar mijn zin gehad en vooral heel veel geleerd van de ervaren rensters in de ploeg”, geeft Niamh Fisher-Black aan. “Team SD Worx is uiterst succesvol en daar trek ik mij goed aan op. Zonder verwachtingen ben ik in 2021 bij de ploeg begonnen. Het was een goed leerjaar. Ik heb vooral in dienst van de ploeg gereden, maar kon daarnaast zelf ook nog enkele mooie resultaten realiseren.”

Gekoppelde wedstrijd: Tour de France - Gekoppelde rensters: Niamh Fisher-Black

Ik heb het gevoel dat ik dankzij de ploeg een grote stap heb kunnen zetten. Ik ben blij dat ik de komende jaren voor het beste vrouwenteam van de wereld kan blijven fietsen.

Niamh Fisher-Black

“Zo was het dragen van de leiderstrui in de Vuelta a Burgos een van mijn hoogtepunten. Ik heb het gevoel dat ik dankzij de ploeg een grote stap heb kunnen zetten. De eindzege in het jongerenklassement van de WorldTour is daar een mooi bewijs van. Ik ben blij dat ik de komende jaren voor het beste vrouwenteam van de wereld kan blijven fietsen.”

Ook sportief manager Danny Stam kijkt uiterst tevreden terug op de samenwerking met Niamh Fisher-Black in haar eerste jaar voor het team. “Niamh heeft aangetoond een van de grootste talenten in het peloton te zijn”, benadrukt Danny Stam. “Daarbij ligt ze enorm goed in de ploeg. Zij is gedreven om het uiterste eruit te halen. We zijn tevreden dat we haar contract met nog eens twee jaar hebben kunnen verlengen tot eind 2024 en kijken er naar uit om mooie successen met Niamh te behalen.”

Lees ook

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×