Ontdek het nieuwe SD Worx shirt

Ontdek het nieuwe SD Worx shirt

Nieuwe shirt Team SD Worx 2022 nog kleurrijker

21/12/2021

Voor Team SD Worx was het een grote uitdaging om, in samenwerking met Specialized, het shirt voor 2022 nog mooier te maken dan het shirt waarmee SD Worx in 2021 in het vrouwenpeloton debuteerde als hoofdsponsor. In januari 2021 werd het shirt van Team SD Worx door 85% van de volgers van GCN Racing gekroond tot het mooiste van het peloton in 2021.

Voor het seizoen 2022 is gekozen om het shirt nog kleurrijker te maken volgens de kleuren van de spark van hoofdsponsor SD Worx. Vorig seizoen waren paars en rood de belangrijkste kleuren, waardoor het shirt soms moeilijk te onderscheiden was van de paarse UCI-leiderstrui in de WorldTour. Nu is gekozen voor rood, roze, geel en paars. Niet toevallig is geel ook de kleur van nieuwe sponsor Yuzzu.

“Ik vind het shirt zelfs nog mooier geworden. Veel meer vrouwelijk. Dit valt echt op in het peloton. We zagen dat al tijdens de fotoshoot in Spanje waar het shirt in het zonnige weer echt de aandacht trok. Om er wederom zo mooi gesoigneerd uit te zien is een goede motivatie richting het komende wielerseizoen”, geeft Demi Vollering aan.

Lees ook

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×