Protime wordt nieuwe co-sponsor van Team SD Worx

Protime wordt nieuwe co-sponsor van Team SD Worx

Sponsoring geeft extra boost aan Protime’s Europese groei en waarborgt continuïteit van Team SD Worx

19/07/2023

Protime wordt de nieuwe co-sponsor van Team SD Worx. Op 23 juli, bij de start van de Tour de France Femmes, zal het logo van de marktleider in onder meer tijdregistratie en workforce management voor het eerst op de shirts prijken van ’s werelds beste vrouwenwielerploeg. Zowel op de voorkant en de achterzijde van het shirt staat Protime, onder het logo van moederbedrijf SD Worx.

2023 is een topjaar voor Team SD Worx. De Nederlandse Worldploeg wint koers na koers en geldt dit seizoen als de onbetwiste nummer één in het vrouwenwielrennen. Dit biedt Protime de mogelijkheid om veel visibiliteit te genereren in de markten waar het actief is én wordt. “Vandaag is Protime al dé referentie op het vlak van tijdregistratie in België en Nederland, maar we willen dit ook worden in alle Europese landen waar ons moederbedrijf SD Worx actief is”, zegt een trotste Gille Sebrechts, CEO van Protime. “Te beginnen met het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en de Scandinavische landen. De aandacht voor vrouwenwielrennen zal in de toekomst enkel toenemen. Ons logo en merk zal via dit sponsorship in miljoenen huiskamers binnenkomen, en zo een extra boost geven aan onze naamsbekendheid en internationale groei.”

Maar de ondersteuning van zijn internationale groei is niet de enige reden waarom Protime besloot om co-sponsor te worden van een vrouwenwielerploeg.

Er zijn veel overeenkomsten tussen het (vrouwen)wielrennen en onze cultuurwaarden ‘camaraderie’, ‘groei’ en ‘samenwerken’. Zo is wielrennen bovenal een teamsport. Je hebt toptalenten nodig, maar je komt pas als winnaar over de streep als het hele team samenwerkt. Let’s win this race together!”, aldus Gille Sebrechts.

Team SD Worx is verheugd om Protime welkom te heten als nieuwe co-sponsor. “Al van in het prille begin is onze ploeg één van de gangmakers in het vrouwenwielrennen, waar we uitgroeiden tot de nummer één. De sport zette de jongste jaren grote stappen in professionalisering dankzij de steun van sponsors als SD Worx. De komst van Protime als nieuwe co-sponsor waarborgt de continuïteit van Team SD Worx en zorgt ervoor dat de ploeg de komende jaren haar doelstellingen kan nastreven om de nummer één van de wereld te blijven. In de Tour de France Femmes gaan we ook voor het allerhoogste en willen we de gele trui mee naar huis nemen”, zegt team-manager Erwin Janssen.

Over Protime

Protime werd opgericht in 1995 en is marktleider op het gebied van tijdregistratie, personeelsplanning, toegangscontrole en online samenwerken. Dankzij een voortdurende focus op innovatie, levert het bedrijf vandaag oplossingen voor Workforce Management in een brede waaier van klanten en sectoren. Zo telt Protime ruim 5.000 tijdregistratie-installaties in Europa, bij meer dan 4.200 klanten verspreid over Europa. Protime werd 10 jaar op rij verkozen Great Place to Work en heeft de ambitie om blijvend de beste werkgever te zijn voor al zijn werknemers. De organisatie telt zo’n 400 ‘Protimers’.

Lees ook

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×