Specialized Bicycles en Team SD Worx verlengen hun samenwerking tot 2028, versterken het vrouwenwielrennen en inspireren toekomstige kampioenen

Specialized Bicycles en Team SD Worx verlengen hun samenwerking tot 2028, versterken het vrouwenwielrennen en inspireren toekomstige kampioenen

Amplifying Women's Cycling and Inspiring Future Champions Together

23/10/2023

Morgan Hill, CA, 23 oktober 2023 - Team SD Worx en Specialized Bicycles zijn verheugd om de verlenging van hun samenwerking tot 2028 aan te kondigen, waarmee een opmerkelijke samenwerking van bijna tien jaar wordt bekrachtigd. Deze verlenging bevestigt hun gezamenlijke toewijding aan het ondersteunen van de groei van het dameswielrennen en aanhoudend succes als het beste team in het dameswielrennen.
Team SD Worx Team Manager, Danny Stam - "Als team werken we al sinds 2014 met veel voldoening samen met Specialized. We zijn er trots op om aan te kondigen dat de langdurige samenwerking tussen Specialized en Team SD Worx wordt verlengd tot 2028. We kunnen trots zijn op wat we de afgelopen jaren samen als partners hebben bereikt in het professionaliseren van het vrouwenwielrennen."

Team SD Worx en Specialized Bicycles naderen een opmerkelijk decennium van samenwerking. De partners blijven zich onvermoeibaar inzetten voor het bevorderen van het vrouwenwielrennen, om zo samen de sport naar een hoger niveau te brengen en het behalen van ongeëvenaarde niveaus van succes. Het door Specialized gesponsorde team, bestaande uit rensters van wereldklasse, heeft consequent overwinningen opgeëist op de meest prestigieuze podia, wat de uitzonderlijke prestaties van Specialized-materiaal benadrukt. Het daverende succes - van Demi Vollering's overtuigende Tour de France Femmes prestatie tot Lotte Kopecky's Wereldkampioenschap triomf en haar tweede opeenvolgende overwinning in de Ronde van Vlaanderen – is het bewijs van een vruchtbare samenwerking met de meest veeleisende renners in het peloton en Specialized’s niet aflatende toewijding om steeds weer baanbrekende innovatie te ontwikkelen voor een winnende voorsprong.

Tour de France Femmes Kampioene, Demi Vollering - "Vorig jaar was een jaar om nooit te vergeten. Samen met Specialized was het een droom die uitkwam, zonder de voortdurende steun en het vertrouwen zou het niet hetzelfde zijn. Volgend jaar wordt heel speciaal, dan gaan we nog meer dromen waarmaken op de Tarmac SL8."
Wereldkampioene Lotte Kopecky - "De samenwerking tussen Specialized en Team SD Worx speelde een rol in mijn beslissing om in 2022 voor dit team te kiezen. Toen ik voor het eerst op een S-Works reed, ervoer ik een 'wow'-gevoel. Het is fijn om volledig vertrouwen te hebben in je materiaal en het is een eer om zo'n steun achter ons Team SD Worx te hebben.

Met de uitbreiding van hun samenwerking is Specialized Bicycles verheugd om deze reis voort te zetten met de buitengewone atleten en het leiderschap dat Team SD Worx heeft gebracht in het vrouwenwielrennen. Samen zullen ze blijven streven naar grootsheid terwijl ze de volgende generatie vrouwen in het wielrennen inspireren.
Leider van S-Racing, Scott Jackson - "Met de verlenging van de samenwerking tussen Team SD Worx en Specialized tot 2028 sluiten we een geweldig decennium van samenwerking en groei af. Het hebben van een consistente samenwerking op lange termijn maakt het mogelijk om de samenwerking met Specialized voort te zetten. Het hebben van een consistente lange termijn samenwerking stelt ons in staat om echt in elk technisch detail te duiken om de beste atleten ter wereld te ondersteunen op het hoogste niveau op 's werelds grootste podium. Om zo'n succesvol team te kunnen ondersteunen en deel uit te maken van hun succes, maakt ons trots en vereerd, maar ook gretig naar wat komen gaat."

Over Specialized

Specialized Bicycle Components is in 1974 opgericht door Mike Sinyard door rijders voor rijders. Het bedrijf is gevestigd in Noord-Californië met vestigingen over de hele wereld en richt zich op functionele en technisch geavanceerde producten die elke fietser in staat stellen optimaal te presteren.

Lees ook

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×