Specialized onthult unieke kleding en fietsontwerp om Team SD Worx-Protime te ondersteunen in hun zoektocht naar de overwinning in Tour de France Femmes

Specialized onthult unieke kleding en fietsontwerp om Team SD Worx-Protime te ondersteunen in hun zoektocht naar de overwinning in Tour de France Femmes

11/08/2024

Specialized onthult unieke kleding en fietsdesign om Team SD Worx-Protime de komende dagen te ondersteunen in hun zoektocht naar een nieuwe overwinning in de Tour de France Femmes. “Het is cool om in eigen land als titelverdedigster te starten in zo’n mooi shirt. Nederland is de plek waar de dromen allemaal begonnen voor mij. Dit wordt heel speciaal, in eigen streek de Tour de France Femmes rijden”, zegt Demi Vollering.

Gekoppelde wedstrijd: Tour de France 2024 - Gekoppelde rensters: Demi Vollering Niamh Fisher-Black Christine Majerus Blanka Vas Lorena Wiebes Barbara Guarischi Mischa Bredewold - Gekoppelde ploegleiders: Anna van der Breggen Danny Stam

Viering van 50-jaar Specialized en inspiratie voor de volgende generatie wielrensters

Team SD Worx-Protime zal in de Tour de France Femmes schitteren in een nieuwe kledingkit en met een nieuwe fiets. Deze 'Dream State' samenwerking belichaamt de geest van de winnaarsmentaliteit en ambitie die Team SD Worx-Protime kenmerkt en bevat Specialized kleding samen met de S-Works Tarmac SL8. Dit is een van de vele manieren waarop Specialized de volgende generatie renners wil inspireren bij de viering van hun 50-jarig bestaan in 2024. Het belichaamt de ‘Innovate or Die’-houding die de kern vormt van het Specialized DNA en die de toekomst van het merk zal blijven bepalen.

Het nieuwe ontwerp van de kit en de fiets inspireert tot betere prestaties en symboliseert het meedogenloze streven van het team naar grootsheid. Harper Orr, Specialized Concept Graphic Designer, verwoordde de missie van het team prachtig: "Met elke etappe-zege maken de rensters hun eigen dromen waar en worden ze het licht voor anderen om te volgen. Dit beacon of light daagt ons uit om de droomstaat binnen te gaan en focus te vinden in het omringende lawaai. Dankzij hen zien we een dag voor ons waarop iedereen zichzelf in het peloton kan zien en niet van die realiteit wordt uitgesloten door een gebrek aan mogelijkheden. Op een toekomst waarin durf, vertrouwen en geloofwaardigheid de boventoon voeren."

De nieuwe kleding en fiets zijn positief onthaald door de rensters van Team SD Worx-Protime. “Dit is echt een vet shirt”, zegt Lorena Wiebes. “De kleur valt mooi op en gaat perfect samen met onze Tarmac SL8. Het is toch wel heel speciaal om in eigen land te starten aan de grootste wedstrijd ter wereld. Het is extra leuk dat we nu volledig in een nieuwe outfit en fiets zijn gestoken. We zullen opvallen. Ik heb bewust mijn nagels zo gelakt zodat ze matchen. Hopelijk brengt het ons geluk en kunnen we meteen met een zege in het nieuwe shirt juichen.”

Over Specialized
Specialized Bicycle Components is in 1974 opgericht door Mike Sinyard door renners voor renners. Het bedrijf is gevestigd in Noord-Californië met vestigingen over de hele wereld en richt zich op functionele en technisch geavanceerde producten die elke renner in staat stellen optimaal te presteren.

####
Specialized Contact | Kelly Henningsen
Kelly.Henningsen@Specialized.com | (408) 607-9042

COPYRIGHT ALL PHOTOS: (c) Tornanti.cc, editorial, non-commercial usage only! 

Lees ook

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×