Team SD Worx, gevoed door Maurten

Team SD Worx, gevoed door Maurten

Maurten en Team SD Worx verenigen hun krachten

01/04/2022

Team SD Worx en Maurten verenigen officieel hun krachten, maar onze rensters gebruikten eerder al met succes enkele baanbrekende prototypes van Maurten. Met trots kondigen we onze samenwerking met het Zweedse sportvoedingbedrijf aan.

"Maurten brengt sportvoeding naar een volledig ander niveau"

"De juiste voeding maakt het verschil tussen winst en verlies tijdens een wedstrijd. Met Maurten vond Team SD Worx de perfecte partner om onze rensters op de juiste manier in hun voedingsnoden te voorzien tijdens een wedstrijd", zegt sportief manager Danny Stam. "Maurten brengt sportvoeding naar een volledig ander niveau. Het Zweedse merk gaat nauwgezet te werk en onderscheidt zich door steeds weer hun producten verder uit te puren zodat ze zich perfect lenen voor uithoudingssporten. The next level dus."

Lotte Kopecky: "Dankzij de juiste voeding nog die laatste punch op het einde"

Begin maart won Lotte Kopecky haar grootste wedstrijd tot nu toe. "Als atlete is het echt belangrijk om genoeg brandstof te hebben om zoveel mogelijk energie over te houden in de finale van de wedstrijd. Met de drankjes en gels van Maurten zijn we zeker van de juiste energieopname & Maurten maakt het ook mogelijk om ons aan te passen aan ieders individuele behoeften. Het bedrijf luistert naar onze feedback en helpt ons om met de juiste voeding het beste uit onze vorm te halen. Het beste voorbeeld hiervan is misschien wel mijn overwinning in Strade Bianche, een zware wedstrijd, waar iedereen tot het uiterste moest gaan. Ik heb echt goed getankt zodat ik op het einde die laatste punch had."

Maurten: "We zullen een nieuw hoofdstuk in sport prestaties schrijven"

We zijn opgewonden om onze nieuwe concepten te ontwikkelen met de beste rensters ter wereld. We hebben al laten zien waartoe onze hydrogeltechnologie in staat is. Nu staan we op het punt om een nieuw hoofdstuk te schrijven op het gebied van prestaties, samen met Team SD Worx en atleten zoals Lotte Kopecky. Haar overwinning in Strade Bianche liet zien waartoe ze in staat is - en dat we op het punt staan om opnieuw een revolutie teweeg te brengen in sportprestaties. Dit jaar komt er nog een wereldprimeur aan."

De samenwerking tussen Maurten en Team SD Worx is gecentreerd omtrent product development. Zo willen we samen sportvoeding optimaliseren en er het maximale uithalen.

Maurten is gevestigd in Göteborg Sweden. Het bedrijf voedt de beste renners/rensters, lopers en triatleten ter wereld.

Lees ook

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×