SD Worx

Hoofdsponsor - We spark success

SD Worx

Hoofdsponsor - We spark success

SD Worx

Talent. Technologie. Team.  
 
Dat is wat je nodig hebt om de zwaarste parcours aan te pakken. In het wielrennen en in het bedrijfsleven. Daarom kiest SD Worx ervoor om 's werelds beste vrouwenwielerploeg te sponsoren. Zodat we succes kunnen uitstralen, voor het leven. Voor het werk.  
 
De grens tussen werk en leven vervaagt steeds meer. Bij SD Worx bouwen we people solutions die voor beide werken. Voor werkgevers en werknemers. Voor flex- en vaste functies. Voor de kleinste bedrijven en de grootste multinationals. Voor de privésector en de publieke sector. Voor lokale en internationale werknemers. Voor u.  
 
Waarom vrouwenwielrennen steunen? Zowel onze klanten als onze collega's hechten veel belang aan gelijke kansen. Dat doen wij ook. We willen de daad bij het woord voegen en vrouwelijk talent coachen om hun maximale potentieel te bereiken. 

Net als in het wielrennen bereiken we succes door talent in teams te bundelen. Wielrennen is goed voor je en binnen ieders bereik. Het brengt mensen samen en zet dingen in beweging. Dat doet SD Worx ook. En net als onze atleten houden we van een winnaarsmentaliteit.  
 
Wij stimuleren succes. For life. For work.  

Bezoek website

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×