Protime

Protime

Protime

Protime werd opgericht in 1995 en is marktleider in tijdsregistratie, toegangscontrole en personeelsplanning.
Het team van meer dan 350 Protimers zet zich vol toewijding in om te innoveren en oplossingen voor personeelsbeheer te ontwikkelen en in heel Europa te verspreiden.

Door te blijven innoveren, slaagt Protime erin de meest uiteenlopende types klanten en markten te overtuigen om voor zijn personeelsbeheeroplossingen te kiezen. Protime is al 9 jaar op rij een ‘Great Place to Work’ en ook een ‘Best Managed Company’ met kantoren in Mechelen (BE), Lommel (BE), Namen (BE), Waddinxveen (NL), Parijs (FR), Frankfurt (DE) en Manchester (VK).

Protime is een autonoom onderdeel van de SD Worx-groep. Dat maakt dat klanten voor alles van tijdsregistratie tot payrollbeheer kunnen kiezen voor één compleet dienstenpakket van één leverancier.
Tijd is geld. Je kunt het maar één keer uitgeven.

In de wereld van vandaag volgen de veranderingen elkaar steeds sneller op. Organisaties moeten zich dan ook steeds weer aanpassen aan die evoluties, hoe radicaal ook. Daardoor ontstaat een toenemende nood aan efficiëntie, flexibiliteit en topprestaties. Protime-technologie helpt medewerkers hun kostbare tijd zo goed mogelijk te beheren en meerwaarde te creëren voor hun organisatie.

Bezoek website
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×