Boels

Boels

Boels

Eén van de twee grondleggende sponsors van deze succesploeg. Boels-Dolmans zette als eerste vrouwenteam de stap naar de top en dit onder andere dankzij het jarenlange hoofdsponsorship van Boels Rental Group. Ook nu blijft het Nederlandse traditiebedrijf als trotse partner volop in ons team geloven.

Boels en sport zijn al jaren verbonden met elkaar. Zowel lokale als regionale evenementen kunnen op hun steun rekenen. Naast de beste wielerploeg ter wereld sponsorde Boels prominente races. Boels gelooft dat sport en cultuur het cement van onze maatschappij zijn. Daarom helpt het bedrijf haar klanten en lokale verenigingen graag bij het realiseren van hun initiatief. 

Boels Rental is één van Europa’s grootste verhuurbedrijven. In zowel machineverhuur als specialistische verhuur. We hebben het grootste en breedste assortiment moderne machines en gereedschappen van topkwaliteit. Overal beschikbaar dankzij een groot netwerk lokale vestigingen of geleverd op locatie. Elk project is uniek en vraagt om een andere aanpak. Wij denken graag met u mee voor de beste huuroplossing. 

Bezoek website
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×