Dolmans Landscaping Group

Dolmans Landscaping Group

Dolmans Landscaping Group

Eén van de twee grondleggende sponsors van deze succesploeg. Boels-Dolmans zette als eerste vrouwenteam de stap naar de top en dit dankzij de nooit aflatende ondersteuning van Dolmans Landscaping Group. Algemeen Directeur Erwin Janssen speelt hierin een keyrol. Ook nadat SD Worx de hoofdsponsor werd, is Janssen als algemeen manager op dagelijke basis bezig met de verdere ontwikkeling van ons wereldteam.

Wielrennen heeft alles te maken met mensen die het beste uit zichzelf halen in een prachtige buitenomgeving. Dát is precies waar Dolmans Landscaping Group elke dag aan werkt. Binnen onze organisatie is de aandacht voor talentontwikkeling groot. Het hoofdsponsorschap van het Boels-Dolmans Cycling Team van 2011 tot en met 2020 sloot daar naadloos op aan. Inmiddels is Dolmans Landscaping Group vanaf 2021 sponsor van het team SD Worx, de opvolger van het Boels-Dolmans Cycling Team. Ook met deze ploeg delen wij, als Dolmans Landscaping Group, dezelfde waarden op het gebied van talentontwikkeling en elke dag het beste uit jezelf halen.

Bij Dolmans Landscaping Group draait alles immers om passie, vakmanschap en streven naar het hoogst haalbare. Dolmans gaat gedreven om met landschappen, geeft groen vorm met passie. En dat zie je elke dag terug bij meer dan 1000 medewerkers binnen hun 14 vestigingen.

Dolmans Landscaping Group is een allround multidisciplinair groenvoorzieningsbedrijf, actief in ontwerp, aanleg, onderhoud van groenvoorziening en bijbehorende civieltechnische projecten. De bedrijfsonderdelen werken in verschillende divisies, ieder met haar eigen specialisme. Dit zorgt ervoor dat we altijd samen voor het best haalbare resultaat gaan. Zowel voor bedrijven, overheden, instellingen, sportclubs als particulieren.

Bezoek website
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×